SignStunter.nl Logo

Reseller worden.

Als totaal-leverancier voor Media & Reclame-bureau's bied SignStunter.nl uw onderneming interessante reseller, of wederverkoper -mogelijkheden. Met de 'Reseller Service' van SignStunter.nl kunt u op concurrerende wijze uw productassortiment uitbreiden, zonder dat u hier zelf de fasciliteiten voor heeft, -of in hoeft te investeren.

Dropshipping Service voor Resellers

Dropshipping verschilt enigszins van termen als 'wederverkoper', 'reseller', of 'affiliate'. Dit komt omdat bij deze laatsten u meestal nog steeds erg vast zit aan het 'gezicht' van de oorspronkelijke leverancier. Kort gezegd houdt de 'Dropshipping Service' van SignStunter.nl voor u in dat u regelrecht kunt verkopen vanuit het magazijn van SignStunter.nl, zonder dat uw klant dit hoeft te merken. U profiteert onder andere van aantrekkelijke inkoopkortingen, zonder dat u dure inversteringen hoeft te doen in de aanschaf van apparatuur, kennis en personeel. U besteed als het ware de productie uit aan SignStunter.nl en blijft zelf het gezicht achter 'uw' producten.

 

Contact en vragen:

Bent u geïnteresseerd om wederverkoper of reseller te worden bij SignStunter.nl of heeft u een vragen? Neemt u dan contact op door te bellen naar 072-5715015 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ovv. "Reseller worden".

Ga naar boven